E-mailadres woensdag 26 september 2012 13:01 Afdrukken

Bushalte

Is uw bushalte toegankelijk?

Het Platform Toegankelijkheid testte de toegankelijkheid van bushaltes in Nederland, een hot item op dit moment. Behoort uw gemeente tot de goede voorbeelden of juist de missers? Kom er achter tijdens de presentatie op 11 oktober, bij de Dag van de Openbare Ruimte.
 Hoofdbrekens
De simpel lijkende eis om bushaltes aan te passen en toegankelijk te maken, blijkt in de praktijk namelijk toch voor heel wat hoofdbrekens te zorgen. In een verhelderende presentatie krijgt u te zien wat zoal de struikelblokken en kostenposten zijn. U ziet ook de voorbeelden die tot optimale toegankelijkheid leiden, zodat u na afloop precies weet hoe u in de praktijk verder kunt. Uw gidsen zijn Denise Janmaat - directeur van het Nederlands Instituut voor Rolstoeltoegankelijkheid- en Peter Oosterhof - beleidsmedewerker gemeente Alkmaar. De sessie vindt plaats op donderdag 11 oktober, van 15.15 - 16.00 uur in Zaal 1.

Aanmelden
Aanmelden voor deze sessie? Tijdens het registreren voor uw beurstoegangsbewijs komt u automatisch 'langs' de pagina waarop u zich kunt aanmelden voor de sessies. (Staat de sessie van uw keuze er nog niet bij vermeld, dan is deze nog niet definitief.)
 

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

 

Meest bekeken projecten

Error: Any articles to show

Meest bekeken producten

Error: Any articles to show

Meest bekeken leveranciers

Adverteren

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Platform Toegankelijkheid?
 


Klik hier voor informatie

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen. Altijd binnen 24 uur bericht terug!
 

Naar contactpagina

Banner Banner Banner Banner

Betrokken partijen: