E-mailadres dinsdag 21 december 2010 14:02 Afdrukken

Ziezo Beurs

Oogfonds organiseert 16e Ziezo Beurs

De ZieZo Beurs, de grootste beurs voor mensen met een visuele beperking in Europa, vindt plaats op 7, 8 en 9 april in Expo Houten. De veertienjarige Tess is ambassadrice van de beurs die wordt georganiseerd door het Oogfonds.


Thema: lente, er op uit!

Met het zonnige thema ‘Lente, er op uit!’ kan jong en oud ervaren hoeveel mogelijkheden er zijn als je niet of niet goed ziet, maar toch actief wilt zijn. Bezoekers kunnen kennismaken met handige hulpmiddelen voor onderweg en avontuurlijke buitensportactiviteiten. Maar er is nog veel meer: geleidehonden, opleidingen, arbeidsbemiddeling, kunst, hulpmiddelen, spelletjes, verenigingen, workshops, telefonie: er is voor ieder wat wils.

Het gezicht van de ZieZo-beurs
De veertienjarige Tess is het gezicht van de ZieZo-beurs 2011. Haar foto is te zien op alle posters, flyers en advertenties van de beurs en zij zal te horen zijn in radiospots. Op het eerste gezicht lijkt er niets aan de hand met het vrolijke meisje op de foto. Toch heeft Tess maar 6 tot 8 procent zicht door maculadegeneratie. Tess: “Mijn ouders en ik willen dat er meer onderzoek gedaan wordt naar deze oogziekte, daarom helpen wij het Oogfonds”.

Nieuw: Jongerendag & ZieZo-beurskrant
Zaterdag 9 april is de eerste ZieZo-jongerendag. Speciaal voor jongeren en kinderen met een visuele beperking zullen er allerlei activiteiten zijn. Ook nieuw is de allereerste ZieZo-beurskrant. Deze gratis uitgave staat vol handige informatie over de beurs, leuke interviews en meer. De krant is ook in gesproken versie beschikbaar.

Over de ZieZo-beurs
De ZieZo-beurs is al 16 jaar de beurs voor mensen met een visuele beperking en hun omgeving. De gratis toegankelijke beurs is de grootste op dit gebied in Europa en trekt elk jaar ruim 10.000 bezoekers. Met de organisatie van de ZieZo-beurs zorgt het Oogfonds voor een landelijk informatie- en ontmoetingsevenement voor mensen met een visuele beperking. De kosten van de beurs worden opgebracht door de standhouders.
 

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

 

Meest bekeken projecten

Error: Any articles to show

Meest bekeken producten

Error: Any articles to show

Meest bekeken leveranciers

Adverteren

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Platform Toegankelijkheid?
 


Klik hier voor informatie

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen. Altijd binnen 24 uur bericht terug!
 

Naar contactpagina

Banner Banner Banner Banner