E-mailadres vrijdag 07 januari 2011 12:51 Afdrukken

Stadswallen Hulst

Stadswallen Hulst rolstoeltoegankelijk

De Hulster stadswallen zijn toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers. Een gedeelte van de paden zijn verhard en er zijn hellingsbanen aangelegd. Hierdoor kunnen alle bezienswaardigheden op de wallen worden bereikt.

 

Alles bereikbaar
Door de werkzaamheden kunnen de stadswallen door rolstoelgebruikers vanaf het Oranje Bolwerk, het Galgenbolwerk en het Solmsbolwerk worden bereikt tot op het laaggelegen pad aan de binnenzijde van de stadswallen. Vanaf het laaggelegen pad is een hellingsbaan aangelegd om het bovenste pad te bereiken. Bezienswaardigheden, zoals de Keldermanspoort en de stadsmolen, zijn nu daardoor ook voor mindervaliden bereikbaar. Ook het wallenterras is rolstoeltoegankelijk gemaakt.

Getoetst
Het tracé is getoetst door Klaverblad Zeeland en de stichting Gehandicaptenbeleid Hulst. Beide waren destijds positief over het plan en inpasbare wensen, zoals verharding rondom de banken zijn meegenomen in het plan. Het werk is onderdeel van het project Forten en Linies in een Grensbreed Perspectief van de Provincie Zeeland. Voor de uitvoering van het werk was door de Provincie Zeeland en bedrag van 116.000 euro beschikbaar gesteld.
 

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

 

Meest bekeken projecten

Error: Any articles to show

Meest bekeken producten

Error: Any articles to show

Meest bekeken leveranciers

Adverteren

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Platform Toegankelijkheid?
 


Klik hier voor informatie

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen. Altijd binnen 24 uur bericht terug!
 

Naar contactpagina

Banner Banner Banner Banner