E-mailadres dinsdag 19 juni 2012 07:53 Afdrukken

Stap voor stap

Verbeterde dvd “Stap voor stap, tik voor tik”

Bartiméus heeft de dvd “Stap voor stap, tik voor tik” aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit van mensen met een visuele beperking. In de nieuwe versie is onder andere een nieuwe methode om te leren omgaan met een geleidehond. Dit maakt de dvd nog waardevoller voor iedereen die met mobiliteit te maken krijgt. Deze vernieuwde dvd is vanaf nu verkrijgbaar.

Simdog
De dvd bestaat uit filmpjes van mensen die vertellen over hun mobiliteitservaringen en alles wat daarmee samenhangt. In deze filmpjes komen verschillende mogelijkheden aan bod om de mobiliteit en zelfstandigheid te behouden of uit te breiden. Eén van de nieuwste methodes is de simdog. Dit is een simulatiehond om te oefenen voor het krijgen van een geleidehond. Tevens geven trainers toelichting en vertellen hun ervaringen. In veertig minuten bent u helemaal op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden.

Voor wie?
De dvd is voor iedereen die te maken krijgt met een visuele achteruitgang en betrokkenen bij hen die slechtziend of blind zijn. Dit maakt dat de dvd ook geschikt is voor professionals.
 

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

 

Meest bekeken projecten

Error: Any articles to show

Meest bekeken producten

Error: Any articles to show

Adverteren

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Platform Toegankelijkheid?
 


Klik hier voor informatie

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen. Altijd binnen 24 uur bericht terug!
 

Naar contactpagina

Banner Banner Banner Banner

Betrokken partijen:

Bartiméus
Meer informatie...