E-mailadres dinsdag 14 mei 2013 08:36 Afdrukken

Wheelmate

Vind wc's en parkeerplaatsen met Wheelmate

NaviDisa, een een database gevuld met meer dan 150.000 Nederlandse Points Of Interest voor mensen met een beperking, is de samenwerking aangegaan met Coloplast. Coloplast heeft namelijk een gratis app, waarmee je rolstoeltoiletten en gehandicaptenparkeerplaatsen kunt vinden: Wheelmate.

Over NaviDisa
NaviDisa heeft informatie gedeeld, en de meeste toiletten en parkeerplaatsen uit NaviDisa zijn nu ook via de Wheelmate app te vinden. In de database zit locatiegebonden toegankelijkheidsinformatie; gehandicaptenparkeerplaatsen, bankjes om te rusten, rolstoeltoiletten, toegankelijke hotels en restaurants, etc, etc. 

Over Wheelmate
Schone, rolstoelvriendelijke toiletten en parkeerplaatsen vinden kan een hele klus zijn. WheelMate is ontwikkeld om daar wat aan te doen. WheelMate is verkrijgbaar als app en geeft u een direct overzicht van de dichtstbijzijnde rolstoelvriendelijke toiletten en parkeerplaatsen. WheelMate is voor en door rolstoelgebruikers die elke locaties zelf toevoegen en controleren, dus de app blijft correct werken.

Klik hier voor de app >>
 

 

 

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

 

Meest bekeken projecten

Error: Any articles to show

Meest bekeken producten

Error: Any articles to show

Meest bekeken leveranciers

Adverteren

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Platform Toegankelijkheid?
 


Klik hier voor informatie

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen. Altijd binnen 24 uur bericht terug!
 

Naar contactpagina

Banner Banner Banner Banner