Leverancier:Leicon verkeersgeleiding
Verwarmbare parkeerplaatsen sneeuw- en ijsvrij

 Verwarmbare parkeerplaatsen sneeuw- en ijsvrij

Met de introductie van prefab verwarmbare parkeerplaatsen, zet Leicon een stap in het verbeteren van de toegankelijke parkeervoorzieningen in Nederland. Door het modulaire systeem kunnen zowel gewone parkeerplaatsen als invalidenparkeerplaatsen aangelegd worden. 
Is uw bushalte toegankelijk?

Is uw bushalte toegankelijk?

Het Platform Toegankelijkheid testte de toegankelijkheid van bushaltes in Nederland, een hot item op dit moment. Behoort uw gemeente tot de goede voorbeelden of juist de missers? Kom er achter tijdens de presentatie op 11 oktober, bij de Dag van de Openbare Ruimte.  

Gelijkvloerse instap voor OV

Gelijkvloerse instap voor OV

Toegankelijkheid van het OV begint bij de halteplaats. In veel situaties is het in- en uitstappen van de bus een groot probleem. Met name voor mensen met een beperking is het van groot belang dat de bus niet te ver van het perron stopt en dat de te overbruggen instaphoogte beperkt blijft.

Geleidelijnen en instapmarkering

Geleidelijnen en instapmarkering

Geleidelijnen en aanverwante markeringen bieden tastbare en visuele ondersteuning aan mensen met een beperking. Bij goed gebruik en correcte toepassing van de markeringen staat de geleidelijn garant voor een veilige route. Geleidelijnen worden gebruikt waar natuurlijke gidslijnen ontbreken.

Prefab bushalte voor midibussen

Prefab bushalte voor midibussen

Het gebruik van midibussen en minibussen in het OV neemt hand over hand toe. Vooral in die gebieden waar gemiddeld per rit weinig reizigers gebruik maken van het OV of waar te weinig ruimte is om met een normale personenbus te manoeuvreren, zie je ze steeds vaker in het straatbeeld verschijnen.

 Toegankelijk trottoir bevordert zelfstandigheid

Toegankelijk trottoir bevordert zelfstandigheid

Om zoveel mogelijk mensen met een functiebeperking zelfstandig en in hun eigen leefomgeving aan het verkeer te kunnen laten deelnemen, is een toegankelijk trottoir van groot belang. Voor rolstoel- en rollator gebruikers zijn de op- en afritten van voetpaden vaak onvoldoende toegankelijk.

Meest bekeken projecten

Error: Any articles to show

Meest bekeken producten

Error: Any articles to show

Meest bekeken leveranciers

Adverteren

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Platform Toegankelijkheid?
 


Klik hier voor informatie

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen. Altijd binnen 24 uur bericht terug!
 

Naar contactpagina

Banner Banner Banner Banner