Actuele producten
Geleidelijnen en instapmarkering

Geleidelijnen en instapmarkering

Geleidelijnen en aanverwante markeringen bieden tastbare en visuele ondersteuning aan mensen met een beperking. Bij goed gebruik en correcte toepassing van de markeringen staat de geleidelijn garant voor een veilige route. Geleidelijnen worden gebruikt waar natuurlijke gidslijnen ontbreken.

De optimale ‘klanktegel’ markering

De optimale ‘klanktegel’ markering

De TG Lining klanktegel markering ondervangt alle bezwaren die de wereldwijd toegepaste markeringen hebben. Op ‘arm en stoklengte afstand’ is deze bij het aantikken  waarneembaar door een herkenbaar en luider klankverschil bij een lichte tik met de stok en door een herkenbare trilling in de hand.  

Kleurenblindenwijzer ontwerpers

Kleurenblindenwijzer ontwerpers

Sikkens en het Nederlandse adviesbureau Blind Color hebben de handen in elkaar geslagen voor een initiatief dat architecten en ontwerpers moet helpen om betere producten, gebouwen en steden te creëren voor kleurenblinden.

Prefab bushalte voor midibussen

Prefab bushalte voor midibussen

Het gebruik van midibussen en minibussen in het OV neemt hand over hand toe. Vooral in die gebieden waar gemiddeld per rit weinig reizigers gebruik maken van het OV of waar te weinig ruimte is om met een normale personenbus te manoeuvreren, zie je ze steeds vaker in het straatbeeld verschijnen.

 Toegankelijk trottoir bevordert zelfstandigheid

Toegankelijk trottoir bevordert zelfstandigheid

Om zoveel mogelijk mensen met een functiebeperking zelfstandig en in hun eigen leefomgeving aan het verkeer te kunnen laten deelnemen, is een toegankelijk trottoir van groot belang. Voor rolstoel- en rollator gebruikers zijn de op- en afritten van voetpaden vaak onvoldoende toegankelijk.

Meest bekeken projecten

Error: Any articles to show

Meest bekeken producten

Error: Any articles to show

Meest bekeken leveranciers

Adverteren

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Platform Toegankelijkheid?
 


Klik hier voor informatie

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen. Altijd binnen 24 uur bericht terug!
 

Naar contactpagina

Banner Banner Banner Banner